Aloe Vera er en af verdens vidunder planter.

At aloe vera’en kaldes vidunderplanten er ikke uden grund. Den virker nemlig på alt fra sårheling, til maveproblemer, ja faktisk kan hele dit immunforsvar få hjælp fra plantens indre. Det er Acemannan, gruppen af helt særlige sukkerstoffer (polysakkarider), der findes i aloe vera gelen, som har striben af vigtige terapeutiske virkninger. Når aloe vera virker på så mange områder på én gang, skyldes det gelens evne til at påvirke det grundlæggende immunsystem. Ved at regulere de mange immunkomponenter kan inflammation nemlig fjernes. Inflammation er en af de vigtigste faktorer, der er medårsag til at skabe sygdom. Det sker ved at stimulere immunsystemet, inden fremmede bakterier, svampe og vira når at sprede sig. Det begynder allerede i mundhulen, fortsætter ned i mavesækken og videre ned i de lange tarme, hvor store dele af immunforsvaret påbegynder sit arbejde. Derfor kan aloe vera gelen have en effekt på vidt forskellige typer af sygdomme. Hvad er en inflammation? I processen kan der, afhængig af hvilke organsystemer og krops dele der er blevet ”ramt”, opstå helt forskellige typer af sygdomme. Til din huds forsvar Din hud udsættes for mangt og meget, såsom kulde, varme, forurening og dårligt indeklima. Dit immunsystem vil forsøge at beskytte dig, men der dannes måske for mange frie ilt radikaler, der nedbryder collagen og liposomer, som skal hjælpe med at beskytte dig mod almen aldring og slaphed i huden. Derfor kan Forever Aloe vera creme bruges dagligt som en forebyggende behandling, både mod skader, men også mod ældning af huden. Til akutte tilstande eller problemer, som kun dækker et lille hudområde, kan du med fordel anvende gelen. Dup eller smør flere gange om dagen. Til problemer, fx eksem, tør hud, en rød bagdel eller til ansigtshuden, kan du anvende fx Forever Aloe Vera Propolis Creme til eksem og røde haler og kan også bruges til ansigtet i tørre perioder.

Til din mave og tarme

Mavesækken falder til ro med aloe vera, da gelen virker regulerende på pH-værdien. Virker derfor på sure opstød, for meget mavesyre og irritation efter for stærk mad. Med andre ord så styrker aloe vera gel eller kapsler slimhinderne og mindsker inflammationer og irritationer. Noget tyder på, at ved at hjælpe det lokale immunforsvar beskytter aloe vera gelen også mod virus og bakterier og stopper disse, inden der opstår inflammation. Aloe veras indhold af polysakkarider kan normalisere den naturlige fordøjelse og virke både ved træge tarme, og når der er løse afføringer. Du kan få gele, som drikke Forevers Aloe vera eller i kapselform Pro-B, der styrker og beskytter dine slimhinder i tarmen. Den naturlige mikroflora bliver styrket, så svampe og parasitter får mindre spillerum i de lange tarme. Det betyder, at produktet både kan være en støtteterapi mod candida svampens formering og mod de forskellige katartilstande, fx irriteret tyktarm, colitis ulcerosa og ”utæt tarm”.

Ferietip – Volder maven problemer på ferien?

Pro-B Kapslerne fra Forever Living er med bladgelen fra aloe vera har gavnlig effekt på tarmens slimhinder og mikroflora. Mavesækken falder til ro og virker derfor på sure opstød, for meget mavesyre og irritation efter for stærk mad. Med andre ord så styrker aloe vera gel eller kapsler slimhinderne og mindsker inflammationer og irritationer. Faktisk tyder noget på, at ved at hjælpe det lokale immunforsvar beskytter Forever Aloe vera gelen også mod virus og bakterier og stopper disse, inden der opstår inflammation.

Smid Pro-B kapsler fra Forever Aloe vera og Forever aloe vera gele i kufferten, og du har et (næsten) allround førstehjælps kit.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *