Hvem er vi

Forever Living
The Aloe Vera Comapny

Det hele startede i 1978 ved familien Maughans køkkenbord i Arizona i USA. I dag har Forever forhandlere i cirka 160 lande og er et af Skandinaviens største virksomheder med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter. Vores vision er at tilbyde muligheden for et rigere liv. Rigere via øget trivsel og rigere via friheden til selv at styre sin tid. Vi udvikler produkter inden for kosttilskud, træning samt hud- og hårpleje. At tage ansvar for sin egen sundhed er tidens trend, og vi ser, at stadig flere mennesker interesserer sig for sundere alternativer.

Aloe Vera

Blødgørende, fugtgivende og beroligende. Anvendes i en lang række forskellige hud- og hårplejeprodukter. Drikkes desuden som kosttilskud af millioner af mennesker verden over. Det er svært ikke at elske Forever Livings’ produkter med Aloe vera.

Naturens friske dufte

Velduftende æteriske olier skaber en vidunderlig atmosfære i dit hjem. Du kan også blande nogle få dråber med en neutral olie til en aromatisk massage eller for at give velduft til dit bad. Forskellige dufte er velegnede til forskellige formål – find din favorit eller flere!

Mystic Aromatherapy

Oplev aromaterapiens velduftende verden med denne fine gavepakning! Pakken indeholder alle fire olier i fuld størrelse (15 ml). En dejlig gave til en, du holder af!!

THE ALOE VERA COMPANY
Vi er stolte af at være verdens største producent af Aloe Vera. Vi elsker Aloe Vera – og passer omhyggeligt plantagernes cirka 50 millioner planter. Vi gør nemlig ikke som mange andre og høster maskinelt eller med klodsede redskaber. Vi høster og fileterer vores Aloe Vera med håndkraft, idet vi forsigtigt ud vinder den sarte gelé, der findes i Aloe Vera-bladene. Det foregår, mens bladene endnu er dugfriske, inden for få timer efter de er blevet høstet. Det giver os mulighed for at tilbyde Aloe Vera-gelé af fineste kvalitet.
Vores Aloe Vera-produkter var de første til at modtage det prestige fyldte certifikat International Aloe Science Council’s Seal of Approval, der garanterer en høj og jævn kvalitet af produkterne. Det er bare nogle af årsagerne til, at Forever er The Aloe Vera Company! ALOE VERA AF HØJESTE KVALITET Forever Living Products arbejder hårdt på at skabe kvalitet, så alle, der anvender Aloe Vera-produkterne, bliver tilfredse – eller mere end tilfredse. Derfor har Forever Living ansvaret for hele processen – fra plante og produktion til transport og opbevaring til dig – og vi kontrollerer løbende kvaliteten i egne laboratorier. Det er en garanti for, at et produkt fra Forever Living Products altid holder standarden. Forever Living Products egen forsknings- og udviklingsafdeling udvikler løbende sortimentet for at tilpasse det til markedets ændrede behov og ønsker samt til opdaterede love og regler. Alle ingredienser og brugen af dem i Forever Living produkter er i dag tilladt inden for EU og Skandinavien og anses for at være sikre for forbrugeren. Forever Living Aloe Vera-drik, for eksempel, produceres i henhold til meget strenge kvalitetskrav og er netop fremstillet af selve inderfileten af arten Aloe Barbadensis Miller. Den produceres altså ikke af de ydre dele af Aloe Vera-plantens blad. Millioner af mennesker drikker trygt Forever Aloe Vera Gel dagligt*. Vi kan vores kram og stoler på vores produkter. Det betyder, at Forever Living uden at tøve tilbyder en 90 dages tilfredshedsgaranti. Det giver dig mulighed for at prøve Forever Livings produkter med Aloe Vera og se, om du kan lide dem. Hvis du ikke er tilfreds efter 90 dage, får du pengene retur – selv om du har brugt produktet. Lettere og tryggere kan det vel næppe blive. Vil du gerne vide mere om hvad Aloe Vera fra Forever Living Products kan gøre for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os. ☎️ 93100797 *Hvis du får medicin eller følger en medicinsk behandling, bør du altid rådføre dig enten med lægen eller anden kvalificeret sundhedsekspert, før du begynder at tage kosttilskud eller påbegynder et trænings program.
REX Maughan

A Few Words About Forever

FOREVER LIVING

How Did It Start

Rex Maughan

Who Is Rex

Our Beloved CEO
Mr. Rex G. Maughan is an American businessman. He is the founder, president, and chief executive officer of Forever Living Products, a multi-level marketing company that sells aloe vera and bee hive-based health, beauty, fitness and other personal products.
FLP …Fun Loving People!