Bliv fordelskunde og køb direkte hos Forever Living Products uden mellemled og opnå 5-30% rabat.

Som fordelskunde (FPC) får du med det samme 5% rabat på ALLE produkter, du køber direkte hos Forever. 

Køber du stort ind (2 CC) på een gang eller inden for to på hinanden følgende måneder, kan du vælge at registrere dig som FBO og derefter få 30% rabat på alle produkter – og mulighed for 5% bonus oveni.

På linket længere nede af siden (eller HER) kan du, hvis du er bosiddende i Danmark*, registrere dig som selvstændig forhandler (FBO = Forever Business Owner) ELLER som fordelskunde (FPC = Forever Preferred Customer). Alle over 18 år, der ønsker at købe med rabat, kan blive medlem hos Forever og få rabat. Vælg blot, om du vil være FBO eller FPC.

Produkterne sendes til dig med PostNord DIREKTE fra Forevers europæiske lager i Holland. Leveringstid er typisk 3-5 hverdage.

Du tilmelder dig som fordelskunde ved at klikke på FPC-registreringslinket nederst på den side, du kommer ind på via linket herunder. Vil du være forhandler – eller blot hurtigt op på højere rabat ved at købe for 2 CC med det samme -, skal du klikke på FBO-registreringslinket. 

Du vælger så de produkter, som du ønsker at bestille – præcis på samme måde, som når du handler i andre webshops. Bedste køb, hvis du vil være forhandler, er en “Start Your Personal Use Pak“, da den er rabatteret CC-mæssigt, og der medfølger ekstra materialer såsom produktkataloger, kvitteringsblok, bæreposer m.v.

Så går du til kassen og udfylder de nødvendige oplysninger. Du kan betale med MobilePay, VISA, VISA-Dankort og Mastercard. 

Det er gratis at blive medlem/registreret, og der er ikke noget abonnement. Du betaler altid kun for det, du selv vælger at købe. Læs mere om at blive VIP Klub medlem og se en video om at købe med rabat under billedet herunder.

Vælger du ikke at blive kontaktet, kan du selvfølgelig selv henvende dig til mig, hvis det skulle blive aktuelt på et senere tidspunkt. 

Har du spørgsmål, så kontakt Supervisor Pernille Krøyer på 93 10 07 97 eller via email Pernillekroyer@gmail.com

Du kan også læse om muligheden for at blive forhandler og Forever Business Owner i vores mulighedsbrochure

Supervisor Pernille Krøyer FOREVER LIVING