TJEN PENGE ONLINE

KØB TIL EGET FORBRUG
VÆR SMART - KØB MED RABAT

Tjen penge online

Vi kunne alle sammen godt tænke os at have lidt flere penge at gøre godt med. Om hvorvidt man er studerende eller har fast job, gør det ingen forskel. Så hvorfor ikke tjen penge online og hjemmefra? Hos Krøyers Forever Aloe Vera kan du blive forhandler og have et job online. Om du ønsker at gøre karriere ud jobbet, eller blot ønsker at tjene lidt ekstra, er helt og alene op til dig selv.
Jobbet som forhandler er et meget velstruktureret job, efter som du selv styrer dine arbejdstider. Derfor kan du tjen penge online, samtidig med, at du får mere tid sammen med dine nærmeste – altså i den forstand, at du selv kan planlægge din tid.
Hos Krøyers Forever Aloe Vera får du fantastiske arbejdskollegaer, du bliver din egen chef – alt sammen hvor du kan tjen penge online uden noget lønloft. Din løn vil afhænge af hvor mange produkter du sælger, hvor du vil få en andel af det solgte. Og dette kan som sagt gøres mens du sidder derhjemme. Så hvorfor ikke give det et forsøg? Bliv forhandler i dag og tjen ekstra penge online.

Forhandlere bruger Network Marketing

Som forhandler får du også mulighed for selv at starte virksomhed hos Forever. Når man normaltvis skal ud og starte virksomhed, koster det mange tusinde kroner. Men det gør det ikke hos Forever – og desuden er der aldrig nogen, som har mistet penge på at blive Forever Business Owner. Som forhandler bruger du meget tid på network marketing, som er en af de mest voksende markedsføringsmodeller i verden. Så i stedet for at bruge alle virksomhedens penge på reklamer og annoncer, belønnes man i stedet ved at dele viden og anbefalinger af produkt og virksomhed. Network Marketing har derfor store økonomiske fordele, som er det helt unikke ved forretningsmodellen. Bliv forhandler hos Krøyers Forever Aloe Vera og tjen penge online.
Bliv selvstændig Forever Living Forhandler

Rejsen starter her

Med Start Your Journey Combo Pak eller Your Personal Use Pak har du som Preferred Customer chancen for at komme godt i gang med din Forever-rejse. Du køber produkter for 1,508 CC, men bliver godtgjort for 2 CC. En hurtig måde at nå niveauet Assistant Supervisor på. Produkterne i pakken er specielt udvalgt som en prøve på både hudpleje, kosttilskud og træningsprodukter. De hører til vores mest populære produkter, en fantastisk måde at lære produkterne at kende på og få en god start på din Forever-virksomhed. Bemærk, at du kun kan købe vores fordelagtige Start Your Journey Combo Pak med ekstra CC-værdi én gang, og at tilbuddet kun gælder Preferred Customers og kunder. Hvis du ønsker at købe Start Your Journey Combo Pak flere ganger, får du den CC-værdi, boksen indeholder, det vil sige 1,508 CC.
Det gælder også, hvis du, der allerede er FBO, køber boksen.

Til hvem?

Start Your Journey er perfekt til dig, der er Preferred Customer/kunde, og som ønsker en nem måde at komme i gang på og en chance for at lære en række populære Forever-produkter at kende.
Start Your Journey Combo Pak henvender sig også til alle, der ønsker at opbygge et team. Det hjælper dine Preferred Customers og prospects til hurtigt at opnå niveauet Assistant Supervisor.
Du får:
  • Træningsprodukter
  • Hudpleje
  • Kosttilskud
  • Ekstra CC-værdi oven i købet
Sådan fungerer det
Preferred Customers og kunder køber produkter for 1,508 CC, men bliver godtgjort for 2 CC, første gang de køber en Start Your Journey Combo Pak. Det betyder, at de får en flyvende start og en genvej til at blive Assistant Supervisor. Start Your Journey Combo Pak er en smart genvej til at lære vores absolutte storsælgere at kende.
Start Your Journey Combo Pak er det perfekte værktøj til dig, der gerne vil opbygge et team. Når dine Preferred Customers og prospects køber Start Your Journey Combo Pak første gang, får de godtgjort for 2 CC, men betaler kun for 1,508 CC. 
Og vupti! så har de opnået niveauet Assistant Supervisor og kan få en højere indkøbsrabat og alle de andre fordele, Markedsplanen indeholder. Du, der er FBO, kan også købe Start Your Journey Combo Pak, men uden ekstra CC-værdi, hvilket vil sige, at du får 1,508 CC.
Bemærk, at man naturligvis kan købe Start Your Journey Combo Pak lige så mange gange, man ønsker, men den ekstra CC-værdi får man kun første gang og kun, hvis man er prospect eller Preferred Customer. Hvis man køber flere Start Your Journey Combo Pak, får man den faktiske værdi på 1,508 CC.