Forever Marine Collagen

FOREVER MARINE COLLAGEN

Et nyt, prisbelønnet, innovativ Collagen produkt,
hvor den nyeste teknologi og forskning har lagt basen for et kosttilskud,
som kroppen kan genkende og bruge med det samme.

Hvad er Collagen egentlig? 

Sagt meget enkelt, så er Collagen det protein som limer vores krop sammen. Hud, hår, negle, knogler, brusk og sener, karvægge – alt væv i vores krop indeholder store mængder af Collagen. Fra vi er omkring de 30 år, falder produktionen af Collagen, og når vi når 50 år, 
producerer kroppen kun 50% af den Collagen vi har behov for.
Vi ser og mærker den manglende produktion på vores hud som ældes, leddene begynder at gøre ondt, musklerne bliver hurtigere ømme og stive, vores hår har ikke samme skinnende glans og fylde som før, og vores negle bliver skrøbeligere. Alt sammen noget der skyldes en lavere produktion af Collagen i kroppen.

Hvorfor Forever Marine Collagen? 

Der findes usædvanligt mange Collagen kosttilskud på markedet, men Forever Marine Collagen er ret enestående og banebrydende på markedet. Det er ikke bare designet til at tilføre kroppen ekstra Collagen, det er designet til at stimulere cellerne til selv at begynde at producere mere Collagen igen.
Derudover er det lavet på fisk (Marine) og ikke på kvæg (Bovine). Molekylerne er mindre i  Forevers Marine Collagen, og derfor nemmere at optage for kroppen end Collagen fra Bovine

Her er nogle af de andre fordele:

Forever Marine Collagen er lavet som en gel med meget finthakket kollagen (hydroliseret) med smag af syrlige bær (Acerola- og gojibær). Gel er meget nemmere for kroppen at optage end pulver og tabletter, så cellerne ikke skal bruge kræfter på at proccesere kollagenen.

I Forever Marine Collagen får du den helt rigtige sammensætning af vitaminer, mineraler og botaniske ingredienser, som cellerne genkender med det samme og gør optagelsen af kollagenet hurtigt og effektivt.
Vitamin C & A, zink, biotin, Q10. Acerola, gojibær, grøn te, ekstrakt af sort peber. 

Der er ikke mindre end 8 forskellige kollagentyper i Forever Marine Collagen, hvilket er MANGE for et kollagentilskud. Det betyder at det går langt ud over kun at hjælpe dig med skønhed udenpå, det hjælper også til med at passe godt på alt ideni, som fx dine muskler, led, sener, knogler mm

Kollagenen som er brugt i Forever Marine Collagen, kommer fra den afrikanske Tilapia fisk, som har vist sig at have meget mere kollagen i skindet end andre fiskearter. Fiskeriet er selvfølgelig reguleret efter strenge kontroller.