Forever Living Products

FOREVER C9 er ikke en kur, men hvad er C9 så?

Mange tror, at Forever C9 er en slankekur, fordi det ofte er et vægttab, der fokuseres på, når snakken falder på Forever C9. 

Men i virkeligheden er Forever C9 et program, som på kun ni dage kickstarter din rejse mod et sundere og slankere liv.

Med en kombination af nøje sammensatte kosttilskud, sundere mad og moderat daglig motion vil du med C9 udskille en masse affaldsstoffer, “nulstille” din krop for derefter at efterlade den sund og fit.

Forever C9 er et fantastisk udgangspunkt for at starte en sundere livsstil, da du efter de ni dage er totalt afgiftet og min oplevelse var, at lysten til søde sager, som slik og kager mere eller mindre forsvandt på de ni dage.

Mine erfaringer med C9

C9 er en forkortelse for CHANGE 9, der direkte oversat betyder forandring på ni dage.

I løbet af mit forløb med C9 oplevede jeg, at min sukkertrang forsvandt som dug for solen. Jeg følte mig mæt, sådan rigtig mæt, som når kroppens behov for næring er fuldkommen dækket.

Jeg lod hurtigt mærke til, at når mit blodsukker niveau var stabilt tænkte jeg ikke på mad hele tiden eller fik lyst til at impulskøbe noget på tanken.

Og så oplevede jeg et energi-boost som aldrig før – fra dag nr. 3 havde jeg brug for mindre søvn, fik mere fra hånden og nemt planlagt 30 minutters motion hver dag, selvom det ikke var noget jeg dyrkede inden C9.

Forvandlingen var helt fantastisk og meget nem både at se og mærke.

Hvorfor virker Forever C9?

Du tænker sikkert, ligesom jeg gjorde, hvad der skaber denne meget pludselige forandring af kroppens tilstand og behov.

Uden at gøre det for teknisk, så er C9 pakken sådan sammensat, at den dækker dit daglige behov for næring, vitaminer og mineraler.

Alle dine måltider i løbet af de ni dage er nøje beskrevet og du er på intet tidspunkt i tvivl om, hvad du skal spise og hvad du skal holde dig fra. Det er med andre ord nemt at gennemføre et C9 forløb fra Forever Living.

Mere konkret er det måltider med få kalorier, protein shakes, kosttilskud og sund mad. Og kombineret med moderat motion er C9 en effektiv cocktail, som booster din forbrænding, hjælper dig af med de affaldsstoffer som har ophobet sig i din krop og efterlader dig sundere og med en slankere linje.

Efter ni dage med Forever C9 vil du kunne opleve, at stå med en energifyldt, sundere og ikke mindst smukkere krop!

Forever Gel Original

Der er en aloe vera drik, som består fra 84,3 og op til 98,7% for den gule drik som er økologisk dyrket aloe vera. Det kræver ærlig talt lidt tilvænning at drikke aloe vera. Det var først på dag 4 at jeg drak den uden nærmere eftertanke.

Jeg har dog et par tips til hvordan du kan gøre det mere tålelig HER.

Forever Gel Original er med til at rense dine slimhinder og tarme. Aloe vera har være brugt siden oldtiden for sine rensende og helende egenskaber, og derfor er den en vigtig bestanddel af C9 kuren, som går ud på at rense din krop.

Tænk på hvor god den er for din krop, når du drikker den

Forever Ultra

Det er et pulver som du skal bruge i dine shakes. Forever Ultra fåes i smagvarianterne vanilje og chokolade, og du vælger selv hvilken smag du vil have med i din C9 pakke.

Forever Ultra indeholder bla. mange vitaminer og mineraler, og ikke mindst proteiner, som vil give dig en god mæthedsfornemmelse under hele forløbet.

Forever Ultra kan blandes med frugt og grønt (frisk eller frossen). En af mine morgen-favoritter er shake med reven ingefær – den kickstarter i den grad min dag og forbrænding.

Til middag kan jeg anbefale en shake med blåbær og spinat, som smager mums, prøv den! Eller hvad med æbler og kanel?

Forever Fiber

Forever Fiber er et kosttilskud med vandopløseligt fiberpulver. Det smager ikke af noget, men vandet ser lidt grumset ud, når der er fiberpulver i.

Et lille tip her er, at lade glasset med pulveret stå et par minutter efter at du har rørt det ud, så bliver vandet nemlig gennemsigtigt igen, og virker mere appetiteligt at drikke.

Til daglig får vi masser af kostfibre igennem korn, frugt og grønsager, men da indtaget af disse madvarer er begrænset i de ni dage C9 kuren forløber, er det vigtigt for din krop at få kostfibrene et andet sted fra – i dette tilfælde Forever Fiber.

Kostfibre fremmer fordøjelsen ved at få maden til at passere hurtigere gennem tarmsystemet.

 

Forever Therm

Det er et kosttilskud i tablet-form som virkelig booster din forbrænding og giver dig mere energi. Jeg ved godt, at det er alle produktene samlet som skaber resultater….men Forever Therm er blevet mine personlige “lykkepiller”.

De giver mig så meget energi og jeg slipper dem aldrig mere!

Forever Therm indeholder mange forskellige vigtige vitaminer, samt ekstrakter fra planter, the og kaffe.

Når du er færdig med C9 kuren, vil du glæde dig over, at du har fået 60 stk Forever Therm med i kassen, for dem vil du ønske at fortsætte med, bare vent og se….

 

Målebånd, vejledning og dagbog

I C9 pakken er der et målebånd, som du skal bruge til holde øje med dine fremskridt i cm. Du skal måle dig om maven, hofterne, armene og flere andre steder på dag 1, 3, 6 og 9. Målebåndet har en smart lille krog i enden, så du altid let og præcist, kan måle dig selv uden at målebåndet rutsjer op og ned.

Der kommer selvfølgelig en vejledning med i C9 pakken. I bogen finder du information om forløbet, der er shake- og virkelig lækre madopskrifter, samt et skema hvor du noterer dine fremskridt. 

Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at bruge bogen til at noterer alt i. Lad den flytte ind på dit køkkenbord, så du hele tiden ved at  du holder dig selv oppe på noget. 

Sæt dig nogle mål!

I bogen er der også en side hvor man skal noterer tre mål for kuren.

Jeg lod mine mål hænge sammen, sådan at det ville få konsekvenser for alle mål, hvis jeg ikke overholdt alle!

Uha, 2 ud af 3 var ingen mulighed for mig.

Mine mål var:

  • ikke at snyde, men at følge C9 forløbet 100%

  • tabe mindst 3 kg (hvilket jeg vurderede til at være mulig hvis jeg overholdt punkt 1)

  • hvis mål 1 og 2 blev opfyldt, måtte jeg booke mig en wellness behandling

Jeg fik indfriet alle 3 mål…