Interessen var stor, da Forever udgav sit seneste kosttilskud Forever Aloe Mango, en Aloe Vera-drink med mangosmag. Trangen til denne mango-godbid fik selskabets hjemmeside til at gå ned.
En mangodrink med Aloe Vera var meget efterspurgt efter lanceringen mandag. Trykket på Forever websted steg med 700%, og systemet blev overbelastet og gik ned i et par timer. Men dette skræmte ingen. Salget af Forever Aloe Mango fortsatte uformindsket, så snart siden var  op igen.

En af fire

Forever Aloe Mango er vores mest sommerlige Aloe vera-drik nogensinde. Sød, saftig mango i kombination med vores høje kvalitet Aloe Vera. Kan det blive bedre?
Forever Aloe Mango er en af fire varianter. Drikken fås også i den originale smag Forever Aloe Vera Gel samt Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches. De indeholder alle den fineste indre gel fra håndplukket Aloe Vera af højeste kvalitet og C-vitamin, som blandt andet hjælper med at modvirke træthed og udmattelse og til at fremme immun systemets normale funktion.